Cloud backup i disaster recovery

Cloud backup i disaster recovery

U Vašoj tvrtci posjedujete podatke koji su kritični za Vaše poslovanje - podacima o kupcima, proizvodima, financijski podaci, ERP poslovni sustavi, podaci o zaposlenicima, e-mailovi. Međutim, ovi podaci su raspršeni diljem Vaše tvrtke, na računalima, serverima, mobilnim uređajima izvan dostupnosti vatrozida, čak i na javnim cloud servisima poput Google Apps i Microsoft Office 365.
Podatke možete izgubiti na bezbroj načina, kao što su elementarna nepogoda, elektronske neopogode (virusi, trojani, kripto i sl.), fizička oštećenja te namjerno ili slučajno brisanje podataka.

Uz sve ove mogućnosti gubljenja podataka tvrtke, jedino pravo rješenje zaštite Vaših podataka je backup.
Kvalitetan backup podataka osigurat će Vam povrat bitnih podataka u kratkom vremenu na postojeću ili na zamjensku opremu.

Uz potrebe backupa podataka, ako želite osigurati kontinuitet poslovanja Vaše tvrtke u slučaju kvara Vašeg servera, u ponudi imamo softverska rješenja za replikaciju Vaših fizičkih ili virtualnih servera u skoro realnom vremenu (near zero).

U suradnji sa našim partnerima možemo Vam ponuditi vrhunska rješenja za backup podataka i rješenja za kontinuitet poslovanja.


Za cloud backup i povrat podataka (DR - disaster recovery) možemo Vam ponuditi rješenje:

  • F Cloud Backup - baziran na višestruko nagrađivanom Asigra Cloud Backup sustavu.

Više informacija...

Za potrebe osiguranja kontinuiteta poslovanja možemo Vam ponuditi rješenja:

  • Double-Take - HA/DR za fizičke, virtualne i cloud servere
  • arcserve UDP - backup i HA/DR rješenje za fizičke i virtualne servere